Teknologi

Bilendi anvender en eget udviklet IT platform til at håndtere vores paneler og dataindsamling. De mere end 300 baggrunds variable på panelisterne giver os mulighed for at indsamle relevante målgrupper hurtigt og effektivt via vores sampling og kvota styrings værktøj.

Ekspertise, programvare og maskinvare


Open Source standarder

Bilendi anvender innovative teknologier, som er internt udviklet og kontinuerligt videreudvikles af vore it team. Disse teknologier bygger på Open Source standarder (PHP 7, HTML5, PostgreSQL) og hostes på Nginx serverne, der kører på Debian GNU/Linux platformen. Disse løsninger er så fleksible, at de let kan kombineres med alle eksisterende web- og mobilplatforme. De er designet således, at de nemt tilpasses vore kunder og partners forskelligartede behov. Vores applikationssoftware er patenteret og registreret hos organisationen LOGITAS. Det garanterer sikkerhed og høj hastighed ved behandlingen af datasæt.

Debian GNU/Linux operativsystem
Debian GNU/Linux
Nginx webserver
Nginx
Udviklings i PHP 7 og HTML5
PHP 7 og HTML5
PostgreSQL database
PostgreSQL

Udvikling af mobile Apps

Bilendi’s teknologiske systemer er lige anvendelige på mobile platforme, smartphones og tablets. Vi kan udvikle og skræddersy applikationer, der fokusere på mærke og kundeforhold.

Applikationerne kan for eksempel være:

  • Kunde tilbagemeldinger
  • Loyalitets programmer
  • Forbrugeradfærd

Markedsanalyse teknologier

Den største udfordring indenfor markedsanalyse ligger i at få omgående adgang til de rigtige målgrupper og omsætte data til viden. For at kunne klare denne udfordring benytter vi en internt udviklet teknologiplatform. Vi benytter tilpassede værktøjer, som er i stand til at søge i vore forskellige paneldatabaser på samme tid og i realtid. En enestående platform (e-mail, sms, mobil push meddelelser), som gør det muligt at nå vore panelister hurtigt og effektivt. Vores platform rummer ligeledes online tracking værktøjer, specielt udviklede til markedsanalyseformål, hvorigennem målgrupper kan interviewes, ud fra specifikke kampagner de er blevet eksponeret for.

Et team af eksperter


Vi udvikler internt programmer med mange forskellige moduler takket være vore erfarne IT team.

Til dette team hører:

  • Systemadministratorer
  • Webdesignere og webintegratorer
  • Webudviklere
  • Udviklere til mobile platforme (iOS, Android og Windows)
  • Databaseadministratorer
  • R&D Team